La producció de documentals són la combinació perfecta entre les dos especialitats de l’equip de Pruna Estudi Creatiu: la Producció Audiovisual i la Gestió Cultural, ja siguen de temàtica social o cultural.

Hem col·laborat amb institucions com CDR La Safor, Ajuntament de Gandia i Escola Valenciana.

30ANYS_UPG30 ANYS DE LA UPG

Documental realitzat per al 30 Aniversari de la Universitat Popular de Gandia, amb guió de Boro Mañó i càmera i muntatge de Pruna Estudi Creatiu.

IMMIGRACIO_SAFOR

IMMIGRACIÓ A LA SAFOR. REFLEXIONS AL VOLTANT DE LA INTEGRACIÓ

Aquest documental sorgeix del treball dut a terme pel Centre de Desenvolupament Rural La Safor i pretén ser una ferramenta per al debat i la discussió sobre el fenomen migratori i la gestió d’aquest procés humà.

RODA_LA_MOLARODA LA MOLA. UN DOCUMENTAL SOBRE L’ESCOLA EN VALENCIÀ

Com una mola que gira poc a poc però sense descans, molta gent treballa al País Valencià per construir una escola valenciana i de qualitat. I és que aprendre en valencià no és simplement anar a l’escola. Després de més de vint-i-cinc anys de la Llei d’Ús i Ensenyament del Valencià, l’escolarització en la llengua pròpia del país representa només el vint-i-cinc per cent del total. Cada dia més mares i pares volen escolaritzar als seus fills en valencià, però l’oferta de places no està a l’alçada de la demanda. Un fet que mostra la falta de normalització del valencià a l’escola, i a la societat valenciana.