Ideem activitats didàctiques relacionades amb la Gestió Cultural per tal de difondre el patrimoni i l’art, i dirigides a tot tipus de públic.

Serveis que oferim: tallers, cursos, exposicions, xarrades, difusió de patrimoni, eixides.

Entre els nostres clients estan: Universitat Popular de Gandia, Biblioteques Gandia, Centre Internacional de Gandia (Universitat de València), Palau Ducal dels Borja.

TALLERS DIDÀCTICS AL PALAU DUCAL DELS BORJA DE GANDIA

Tallers didàctics per a que els més menuts coneguen el Palau i la Família Borja a través del joc i el treball en equip. Pruna Estudi Creatiu hem ideat dos tipus de taller, un per al cicle d’Infantil fins a 3er de Primària, i l’altre fins a 6è. Les dues activitats es centren en una de les peces més rellevants del Palau Ducal: el Paviment dels Quatre Elements.

Per reservar cal posar-se en contacte amb el Palau Ducal dels Borja:

CICLE DE XARRADES I CONFERÈNCIES: “PATRIMONI VIU”

Cicle de xarrades e eixides per a Biblioteques Gandia amb l’objectiu de donar a conèxier el Patrimoni Històric i Artístic de Gandia, des de la seua prehistòria fins a l’actualitat. Tracta de donar una visió global de les diferents èpoques de la ciutat, i com ha anat evolucionat fins als nostres dies, des de la seua fundació, passant per l’època dels Borja, i el seu transcurs fins a l’època moderna.

Entre les eixides destaquen les de la vila fundacional, el Palau, el barri del Raval i el Prado, el Passeig de les Germanies o el Grau.

EXCURSIONS AL PATRIMONI ARTÍSTIC VALENCIÀ

Cicle d’eixides per a la Universitat Popular de Gandia, amb l’objectiu de donar a conèixer el patrimoni històric i artístic de la ciutat. Cada excursió té una temàtica diferent, corresponent a un estil o època diferent, i incluen la visita dels monuments més representatius segons siga el cas. El conjunt del cicle abarca totes les èpoques per tal d’entendre l’evolució de la ciutat a nivell artístic: des de la València medieval amb la visita dels monuments més importants del segle XV i XVI com la Catedral o la Llotja, fins a la València més actual amb un passeig pels graffitis més respresentius.